Italská kuchyně mi přirostla k srdci během mého působení v restauraci Aromi, kterou otevřel majitel a šéfkuchař Ricardo Lucque v roce 2005, v této restauraci, která se pyšní i oceněními Micheline Guide, jsem působil sedm let. Itálii jsem si oblíbil hlavně pro její  jednoduchost, rozmanitost, lehkost a krásu, zálibu jsem našel hlavně v těstovinách, rybách a mořských plodech.

Další zkušenosti jsem sbíral například v italské restauraci La Finestra, specializující se na přípravu mas z biofarem z Italie, Španělska a USA, jako šéfkuchař v italské restauraci Cerreto, nebo v restauraci La Casata, kde jsem byl posledních pět let šéfkuchařem.

Aktuálně působím v restauraci Peperoncino, kde pro Vás připravujeme speciality italské kuchyně, z těch nejlepších surovin, vedu soukromé kurzy vaření a připravuji catering na soukromé oslavy, firemní akce a speciální příležitosti.