Podívejte se blíže do restaurací, kde jsem během svého profesního života působil, nebo sbíral zkušenosti, nebo do těch se kterými dlouhodobě spolupracuji.

Aktuálně působím v italské restauraci  Peperoncino, kde pro Vás připravujeme speciality italské kuchyně, z těch nejlepších surovin ve skvělé atmosféře.

Předchozích pět let jsem působil jako šéfkuchař v italské restauraci La Casata, na pozici šéfkuchaře jsem také připravoval italská menu v restauraci Cerreto.

Nejvíce zkušeností jsem nasbíral v italské restauraci Aromi, která se specializuje na ryby a mořské plody a kterou vede majitel a známý italský šéfkuchař Riccardo Lucque, tato restaurace získává pravidelně různá ocenění a je uvedena v Micheline Guide. Další zastávkou a zkušeností byl Riccardův druhý podnik, restaurace La Finestra, specializující se na přípravu masa z biofarem z Itálie, Španělska a USA.

Za zmíňku stojí  i Stones Catering, společnost, která není sice restaurací, ale přípravou velmi kvalitních jídel na cateringy prestižních akcí sem určitě patří, své schopnosti s ní sdílím dle jejich potřeb a mých možností.